MUSTAN OVEN TAKANA

Mustan oven takana on kolmekymppinen, AD:na työskentelevä Marja, joka rakastaa kiireettömiä aamuja ja kotimaisia elokuvia. Arkeen ja juhlaan kuuluvat myös puoliso, lapsi sekä kaksi kultaista noutajaa.

Ryhdyimme Projektiin, jonka määränpäässä siintää oma koti. Tällä mutkaisella matkalla olisi tarkoitus rakennuttaa talo, jossa yhdistyvät skandinaavinen yksinkertaisuus, loft-henkisyys ja tanskalainen rouheus.

Kun Projekti oli vielä projekti ilman päämäärää, selasin sivukaupalla rakennusblogeja. Bloggaajien rehelliset vuodatukset rakennuttamisen eri vaiheista toimivat korvaamattomana apuna suunnittelussa. Tämä blogi tallentukoon omiin arkistoihimme rakennuspäiväkirjana ja kenties toisille projektiin ryhtyville inspiraation lähteenä.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 12 kesäkuun, 2013 / 7:49 am

    Olen itsekin valitsemassa rakennuttajaa ja olen pakko sanoa että on kyllä todella hyödyllistä tietoa/vinkkejä/mielipiteitä löytynyt eri blogeista missä ihmiset kertovat omista kokemuksistaan.

  2. 12 kesäkuun, 2013 / 8:06 am

    Jari: Tämä on ollut tosiaan myös meidän kokemuksemme. Ja tämä oli yksi syy, miksi haluamme jakaa mahdollisuuksien mukaan omia kokemuksiamme ja näkemyksiämme rakennusvuosista.. Toki kaikki, mitä blogissamme jaamme perustuu täysin omiin kokemuksiimme. Asiantuntijuutemme jakautuu täysin eri alalle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *