Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

INTRODUCE: UTILITY ROOM

Kotikierros jatkuu tänään alakerran kodinhoitohuoneen esittelyllä. Aloitin juttusarjan esittelemällä meidän yläkerran vaatehuoneen, jonka yhteyteen olemme sijoittaneet pyykkihuoltomme. Myös alakerran kodinhoitohuoneesta löytyy pesukone, jossa pesemme lähinnä kuravaatteita ja koirien pyyhkeitä. Kodinhoitohuone sijaitsee keittiömme yhteydessä, josta on myös oma uloskäynti. Monikäyttöinen tila toimii myös kuraeteisenä ja nuo Kirenan kaapistot kätkevät sisäänsä koko joukon kodintekniikkaa, vaatesäilytystä ja koirien tarvikkeita.

Liukuovikaapistoja vastapäätä on Domuksen Uoma -malliston laatikosto sekä allaskaappi. Olimme tilanneet tuohon 60 leveään allaskaappiin 50 senttisen altaan, mutta jostain syystä saimme Domukselta kymmenen senttiä pienemmän altaan. Koska odottelimme erikoissyvää tasoa muutaman kuukauden, emme ymmärtäneet tarkistaa laatikossa lojunutta allasta sen tarkemmin ennen kuin se vihdoin ja viimein oli asennettu tasoon. Käytännössä liian pieni allas tuon kuvissa näkyvän Hansgrohen hanan kanssa on aiheuttanut sellaisen ongelman, että jos hanan kanssa toimii varomattomasti, lopputuloksena on helposti miss märkä t-paita luukki. Ei kovin käytännöllistä!

Share:

5 Comments

 1. Anonymous
  maaliskuu 20, 2016 / 4:34 pm

  Kannattaa reklamoida altaasta vaikka myöhässä olisikin.

  Palovaroitin näyttää olevan liian lähellä seinän ja katon liittymää. Sen pitäisi olla vähintään 0,5 m seinästä jotta savu laukaisisi hälyttimen hetimiten katonpinnassa kulkiessaan.

  • maaliskuu 20, 2016 / 4:55 pm

   Domuksen kanssa osa kiintokalustehankinnoista ja suunnitelmista sujui loistavasti ja sitten taas osa meni vähän pieleen. Annoimme Domukselle sekä ruusuja että risuja 🙂

 2. huhtikuu 29, 2019 / 7:12 pm

  Hei! Onko kurasyöpön ja kaapiston välissä jotain, joka estää veden roiskumisen kaapistoon? Vastauksesi auttaisi meitä oman kodinhoitohuoneen suunnittelussa.

  • toukokuu 7, 2019 / 9:25 am

   Siinä välissä on harkkoseinäke, joka on päällystetty mikrosementillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.