KURKISTUS SAUNATUVAN SISUSTUKSEEN

Saunatupamme on ollut pitkään kalustamaton. En tiedä mikä ajatuskatkos minua on vaivannut, kun vasta viime viikonloppuna tajusin, että meidän autotallissahan on koko talven lötköttänyt yksi korkkaamaton Ikea-paketti. Lienee odottelin vain kieli pitkällä tulevia terassikelejä..

Eipä oikeasti olisi tarvinnut talvenmittaisia pohdintoja tajuta, että voihan tuon Sinnerligin sohvan laittaa myös sisäkäyttöön tai voihan olla että se ei ole edes ulkokäyttöön tarkoitettu? Nyt on paketti kuitenkin kasattu ja olemme istuskelleet muutamana iltana saunatuvassa kynttilän valossa ja haistelleen puulattian terapeuttista tuoksua.

Samalla tuli ruuvailtua myös uuden kotimme ensimmäinen sisustushankinta viimein seinälle. Ruuvaillessa pälkähti päähän myös sellainen tosiseikka, että tätä taloa on asuttu kohta jo kaksi onnellista vuotta.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 19 huhtikuun, 2016 / 3:35 pm

  Ihan täydellinen paikka tuolle sohvalle!

 2. 19 huhtikuun, 2016 / 4:01 pm

  i-h-a-n-a!!Meiltä löytyy sinnerlig ihan olohuoneesta, en ole missään vaiheessa ajatellut, että se olisi ulkokäyttöön, vaikka kyllä passais sinnekin 🙂

 3. 19 huhtikuun, 2016 / 6:36 pm

  Ja nyt kyllä rupesi jurppimaan uudestaan…kun sattui Hapitsun Ikeassa olemaan löytöpisteellä todella edullisesti juurikin tuo sohva. Ja en saanut peräkärryä mistään siihen hätään! Koti sen verran kaukana, etten olisi pystynyt omaa hakemaan. Meni taatusti nopeaa sillä hintaa. Auts!

  Hyvältä näyttää tupa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.