Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ERILAINEN JUHANNUS – KUN MIELIKUVAT EIVÄT VASTAA TODELLISUUTTA

Vietimme juhannuksen tänä vuonna kotona. Se olikin sitten lähestulkoon ainoa asia, joka meni niin kuin suunnittelimme. Minulla oli tarkoitus tehdä lauantaiksi oikein juhlava ”kalapöytä”. Olin itse asiassa haaveillut kalapöydästä jo pidemmän aikaa, ja mikä olisikaan (joulun lisäksi) paras aika herkutella, jos jonkin sortin lajitelmalla kaloja ja äyriäisiä, kuin keskikesän juhla.   Kalapöydän kattauksen teimme ystäväni avustuksella hyvissä ajoin. Pahaksi onneksi juuri kun kaikki oli valmista, yllätti kaatosade. Kaatosadetta seurasi valtava myrsky, joka lennätti kukat pitkin pihamaata ja kaatoi viinilasit. Astioita suojellakseni kannoimme kalapöytäkattauksen heti kuvausten jälkeen sisään.  

Vähän samoin kävi myös kattauksen antimille. Ajattelin hakea herkut Maxin Kalasta. Putiikki on varmasti monelle ainakin nimeltä tuttu ja jos jostain syystä ei, niin silloin tietämyksessä on suuri aukko: Maxin Kalaan kannattaa suunnata, jos haluaa kokea aidon kyläkaupan tunnelman, tinkimättömän ja asialle vihkiytyneen kauppiaan sekä Pääkaupunkiseudun parhaan ja tuoreimman kalavalikoiman. No arvanette varmaan suuntasinko? Torstai vilahti kuin huomaamatta ohitse ja perjantaina olin niin väsynyt, että nukuin koko päivän.

Kalapöytä vaihtui lopulta tex-mex-herkuiksi, jotka ystävät onneksi toivat tullessaan. Illalla nälän vielä yllättäessä keskikesän juhla-ateria huipentui Kotipizzasta tilattuun Lohilankkuun. Vaikka mielikuvat juhannuksesta olivat jotain ihan muuta, kuin todellisuus, meni kaikki kuitenkin loppujen lopuksi juuri niin kuin oli tarkoitus. Saimme levätä, nauttia ystävien seurasta ja paikka paikoin pilkistävistä auringonsäteistä.

P.S. Facebookista voi kurkistaa videoklipin, kuinka kuvataan ulkoilmassa oleva kattaus kaatosateesta huolimatta.

LUE MYÖS: TARINA TÄYDELLISEN INSTAGRAM-KUVAN TAKAA

8 Comments

 1. kesäkuu 24, 2018 / 3:59 am

  Hauskaa Juhannusta

  • kesäkuu 24, 2018 / 5:55 am

   Lämmin kiitos ja hyvää juhannusta myös sinne!

 2. kesäkuu 24, 2018 / 5:53 am

  Hahha ei menny ihan ku Strömsössä mut hienoja kuvia saitte kuitenkin ja hei loppu hyvin kaikki hyvin tärkeintähän on hyvä seura ja yhdessäolo – eikä siinä texmexissäkään mitään vikaa ole! 🙂 Hyvää Juhannusta sinne!

  • kesäkuu 24, 2018 / 6:02 am

   Kyllä siinä sateenvarjojen kanssa terassin pergolan päällä temppuillessa oli naurussa pitelemistä (niin meillä kuin naapureillakin): kaikkea sitä kauniin kuvan eteen tekeekin! Ja vaikka todellisuus sitten olikin se uuninpelliltä nautittu texmex, välittyi tuossa hetkessä kaikki se rakkaus ja ystävyys, joka ympärillämme vallitsee. Kun itku kurkussa laitoin viestiä, että kalapöytä on peruttu, ilmestyi pöydällinen ruokaa ja joukko ystäviä kotiimme alle tunnissa. Hyvää juhannusta myös sinne ❤️

 3. Anonymous
  kesäkuu 24, 2018 / 6:13 pm

  Hei, kiinnostaisi tietää kokemuksia teidän kylppärin laatoista, betontech White. Onko teillä mikä sauman sävynä ja onko helppo pitää puhtaana laatat ja saumat ja onko armolliset lialle? Kiitos jos jaksat vastata:)

  • kesäkuu 25, 2018 / 4:56 am

   Meillä on sauman sävynä Marble. Seinissä saunat ovat neljän vuoden jälkeen ihan yhtä siistit ja vaaleat kuin olisi lähes vasta tehty. Lattiassa ei sitten niinkään vaan saumat ovat tummuneet.. Tämä tosin saattanee johtua ihan vaan omasta laiskuudesta: pitääpä kokeilla lähtisikö esim. Universal Stonella puhtaaksi 🙂

 4. kesäkuu 25, 2018 / 6:51 pm

  Kaunis kattaus, vaikka muuten ei mennytkään ihan kuin Strömsössä.
  Aurinkoista viikkoa!

 5. Anonymous
  kesäkuu 25, 2018 / 9:07 pm

  Ihana kattaus, ihana teksti!Pidän blogistasi paljon, virkistyn ja joskus se jopa pelastaa huonon päiväni, kiitos Maja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.