PIENET SUURET KOLHUT

Niitä kuukausia.. kaikki sujuu niin hyvin, että hymy ulottuu korviin asti. Sitten taas räsähdetään maan pinnalle niin, että läsähtää. Pienet ja suuret kolhut kuuluvat onneksi elämään ja kun sirpaleet on kerätty, ollaan kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Ainakaan mitään oikeasti kovin dramaattista.

Talossa elellään aika pysähtyneissä tunnelmissa. Mikään ei liiku, paitsi ikkunoiden takana tuulessa vellova huputus, joka saa minussa aikaan olon, kuin olisin jatkuvasti merisairas.

Jokunen aika sitten kuvailin, kuinka taulut nojailevat rennon letkeästi pitkin poikin seinän vieruksia. No, eipä nojaile enää. Kun saimme viimein nyt jo niin suureksi kasvaneen koiratermiittimme jättämään kodin irtaimiston rauhaan, päätti pieni robotti-imurimme kantaa tihutöissä oman kortensa kekoon.. Imurin kouluttaminen on varmasti haasteellisempaa, kuin neljäkymmentä kiloisen, toimintaa rakastavan uroksen, joten nostimme taulut suosiolla pois lattioilta maleksimasta. Ehkäpä sitä viimein raaskisi nakuttaa sen ensimmäisen naulan..

P.S. Kiitos kaikille Desenion julistearvontaan osallistuneille. Tällä kertaa onnetar suosi kommenttia numero 23. Vielä kerran onnea voittajalle myös tätä kautta. Voittajalle on ilmoitettu voitosta myös henkilökohtaisesti.

Share:

8 Comments

 1. Anonymous
  huhtikuu 28, 2015 / 6:35 pm

  Suositteletko robotti-imuria? Meillä on musta koira, josta lähtee aivan tuhottomasti karvaa, joten hyvin imuroiva robotti olisi paikallaan 🙂

  • huhtikuu 29, 2015 / 6:45 am

   Meillä on koirankarvoja päivittäin imuroinut Neato-robotti-imuri nyt noin vuoden päivät. Tuo Neato on kyllä tehokas kapistus. Seinänvierustoihin ja nurkkiin imuri ei kovin hyvin tehoa, joten ihan täysin siivousta ei voi robotin kontolle laittaa. Olemme olleet kuitenkin erittäin tyytyväisi robotti-imurin hankintaan.

  • toukokuu 3, 2015 / 10:48 am

   Hih, näinhän sitä sanotaan 🙂

 2. toukokuu 1, 2015 / 6:13 pm

  Sen ensimmäsen reijän tekeminen seinään kirpaisee, mutta sen jälkeen seinät ei oo enää niin pyhiä 🙂

  • toukokuu 3, 2015 / 10:49 am

   Tuo on varmasti niin totta! Eipä muuta kuin tuumasta toimeen 🙂

 3. Anonymous
  toukokuu 5, 2015 / 10:20 am

  Meille tapahtui vastaavaa, kun Neato vetäisi lasikupuisen valaisimen johdosta ja tiputti sen lattialle. No, palasiksi meni! Sisustus täytyykin nykyään tehdä robotti-imurin näkökulmasta.. 🙂 Kahden karvaisen koiran ja neljän vähemmän karvaisen ihmisen asuttamassa omakotitalossa tuo robotti-imuri on kyllä hyvä apu.. 🙂

  • toukokuu 15, 2015 / 5:49 pm

   Robotti-imuri on kyllä loistava apu, mutta totta vaikkakin niin kovin huvittavaa: kaiken muun hyvän lisäksi sisustuksessa täytyy tosiaan huomioida myös robotti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.