MY HEART SINGS

Päässäni on pyörinyt koko menneen kuukauden lähes ainoastaan yksi ajatus. Tai ehkäpä kaikki ajatukset ovat johtaneet tähän yhteen ajatukseen, joka on ikään kuin yhteenveto kaikista mielessäni pyörivistä ajatuksista. Kirjoitettuna tuo ajatus näyttää melko höttöiseltä ja ehkäpä jopa hieman tärähtäneeltä, mutta menköön. Joskus vain tuntuu siltä, että vaikka tekisi itsensä kuinka pöljäksi tahansa, tekee hyvää hyppelehtiä hetken pää pilvissä ja laulaa: oi ihana lokakuu!

Ihana lokakuu kääntyi tovi sitten ihan yhtä ihanaksi marraskuuksi. Ehkäpä mielialaan vaikuttaa myös se, että toistaiseksi olemme saaneet nauttia aurinkoisesta ja kauniista syksystä, joka kääntyi melkein yhdessä yössä valoisaksi talveksi. Kun ei itse rämmi pimeässä ja märässä, pysyy mielikin yllättävän seesteisenä.

Aurinkoa ja iloa mieleen on tuonut myös blogini kohdalle osunut suuri kunnianosoitus. Kyllä siinä hieman polvet tutisi, kun The Blog Awards Finland -gaalassa juontajana toiminut Tuija Pehkonen julisti vuoden 2016 sisustusblogin nimen. Tuollaisen palkinnon pokkaaminen ei ole ihan jokapäiväinen juttu ja voinen sanoa, että edelleen ihan hengästyttää ja ilostuttaa. Sekä vähän punastuttaakin. Mutta ihan vain mielihyvästä!

Lokakuuhun mahtui myös mitä mahtavin reissu mitä parhaimman työporukan kanssa. Eipä sitä ihan joka kuukausi virkistäydytä Barcelonassa lämpimiä kujia kuljeskellen ja Freixenetin kaunista ja vaikuttavaa viinitilaa hämmästellen. Iloa ja onnea tuo myös mitä parhain työpaikka Bo lkv:ssa ja koko upea ja lahjakas Bo Family.

Kuvat: Tuomas Mäkelä

Follow:
Share:

12 Comments

 1. 5 marraskuun, 2016 / 3:11 pm

  Onnittelut täysin ansaitusta pystistä! Ihania kuvia ja tunnelmia. 🙂

  • 6 marraskuun, 2016 / 10:22 am

   Lämmin kiitos Maru 🙂

 2. 5 marraskuun, 2016 / 4:24 pm

  En ihmettele. Olet onnentunteesi ansainnut.

  • 6 marraskuun, 2016 / 10:24 am

   Elämä on varjoa ja valoa 😉 Onneksi ne onnentunteet syntyvät myös niistä arkipäiväisistä, pienistäkin asioista <3

 3. 5 marraskuun, 2016 / 6:23 pm

  Onneksi olkoon. Ääni ei mennyt hukkaan ja olit paras😊 onnea kovasti. Mahtava reissu sulla ollut. Terkut Norjasta Altaalta.

  • 6 marraskuun, 2016 / 10:25 am

   Lämmin kiitos kannustuksesta ja kannatuksesta <3 Mahtavaa Norjan reissua!

 4. 6 marraskuun, 2016 / 12:19 pm

  Paljon onnea vielä kerran! Todella ansaittu voitto <3
  Ihanat ovat nuo muutkin onnen aiheesi, kiitos tästä postauksesta, tuli itsellekin tosi hyvä mieli ja kiitollinen olo 🙂

  • 6 marraskuun, 2016 / 2:10 pm

   Kiitos ihana Lyde! Joskus onni yllättää isosti, mutta useimmiten se ilo ja kiitollisuus on kiinni vain siitä, mistä kulmasta kolikkoa tarkastelee. Kaiken kaaoksenkin keskellä ne pienet, suuret asiat <3

  • 29 marraskuun, 2016 / 6:54 am

   Lämmin kiitos <3

  • 29 marraskuun, 2016 / 6:54 am

   Oli kyllä kertakaikkisen upea reissu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.