Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TEKEVÄLLE SATTUU

Artek muisti Blog Awards -gaalassa sisustuskategorian voittajaa tummenvihreä-messinkisellä A110 -riippuvalaisimella. Käsikranaatiksikin kutsuttu valaisin on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea tuote ja sopii tällaiselle valaisinfanaatikolle ehkäpä paremmin, kuin mikään muu.

Pientä ongelmaa tuon valaisimen sijoittelun kanssa aiheutti se, että talossamme on tasan kaksi riippuvalaisimelle suunniteltua paikkaa ja toisessa niistä roikkuu ruokapöydän päällä olevat Dixonit. Ruokapöytä voidaan sijoittaa alakerrassa myös toiseen kohtaan, ja tähän asennutimme kaukonäköisesti myös mahdolliselle riippuvalaisimelle paikan.

Ruotsissa on hyvin suosittua laittaa niin sanottuja ”ikkunavaloja”. Elloksen valikoimaa selatessa ymmärtänette mitä tarkoitan. Vaikka tuo Artekin A110 onkin melko massiivinen kyseiseen tarkoitukseen, roikkuu se tällä hetkellä talomme takaosan ikkunoiden edessä tuon harmaan Hay:n nojatuolin yläpuolella tuoden juuri täydellisen tunnelma- ja lukuvalon.

Valaisin siis löysi kuin löysikin paikkansa. Pieni kömmähdys kävi kuitenkin valaisinta kattoon touhottaessamme. Näitä yllä olevia kuvia käsitellessäni huomasin nimittäin, että tämä designbloggaaja miehensä ystävällisellä avustuksella oli jotenkin onnistunut kasaamaan tuon valaisimen väärin. Tästä nolostuneena kuva valaisimesta jääköön toistaiseksi vielä muistojen arkistoon..

Valaisin on nyt ”korjattu” ja asennettu asianmukaisesti ja näyttäähän se toki huomattavasti tyylikkäämmältä niin. Kuva tulossa pian!

P.S. Musta oven Facebook -sivuilla on kuva tuosta väärin asennetusta valaisimesta. Huomaatteko, mikä meni vikaan?

Share:

11 Comments

 1. marraskuu 20, 2016 / 11:57 am

  Se vihreä väri on aivan älyttömän kaunis, ihailin sitä Artekilla taannoin Green Home Bookin julkkareissa!

  • marraskuu 29, 2016 / 6:47 am

   Tuo vihreä väri yllätti minut täysin! On tosiaan kaunis <3

 2. marraskuu 20, 2016 / 5:47 pm

  Ihana tuo ryijy <3 Meillä on kolme samaa valaisinta valko-messinginvärisenä olohuoneen ikkunoiden edessä 🙂 Joten huomasin, mikä meni vikaan 😀

  • marraskuu 29, 2016 / 6:49 am

   Ryijy on super lahjakkaan Anna Pirkolan käsialaa <3 Hassua muuten miten voinkin olla jonkun noinkin tutun tuotteen, kuin tuo valaisin, edessä täysin sokea, vaikka se roikkuu joka päivä silmien edessä 😀

 3. marraskuu 20, 2016 / 6:19 pm

  Kylläpä se käy mukavasti tuohon.
  Artekin valaisimet ovat niin tyylikkäitä <3
  Mukavaa viikkoa teille.

  • marraskuu 29, 2016 / 6:50 am

   Tuolle oli ihan selkeästi tilaus 🙂

 4. marraskuu 21, 2016 / 6:49 pm

  Ohjeet on amatööreille 🙂 Siks ammattilaisille joskus tapahtuu pieniä virheitä.

  Se valaisin on kyllä upea, mutta ei meiltä sille paikkaa löytyisi. -Paitsi jos sellaisen jostain saisin, niin varmaan sitten löytyisi.

  • marraskuu 29, 2016 / 6:51 am

   Kommenttisi sai kyllä hymyn huulilleni. Osuit naulankantaan kyllä molemmissa asioissa 😉

 5. Anonymous
  marraskuu 28, 2016 / 4:50 am

  Moi! aiheeseen liittymätön kysymys, mikä lauta teillä on saunassa, siis sen lisäksi että materiaali on kuusi mutta onko se joku paneeli vai lauta vai lattialauta?😊

  • Anonymous
   marraskuu 30, 2016 / 7:54 am

   Kiitos vastauksesta! Vielä kiinnostaa miten lattialauta kestää puun elämisen näinkin kosteassa tilassa? irvistääkö pontit teidän käyttökokemuksella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.