Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VINKKEJÄ LAHJAOSTOKSIIN

”Vinkkejä lahjaostoksiin” on toteutettu yhteistyössä Suomen Blogimedian ja Madaran kanssa.

Jälleen on se aika vuodesta, kun pitäisi viimeistään keksiä, mitä laittaa kenellekin pukinkonttiin. Minusta on aina ollut mukavaa miettiä millaisia paketteja kukakin saa. Saatan laittaa ylös jo pitkin vuotta ideoita sopivista lahjoista ja keräilen kaapin ylähyllylle täsmälahjoja aina sopivan tuotteen osuessa kohdalle.

Lahjaa ostaessa yritän aina miettiä, mitä lahjan saajalta mahdollisesti puuttuu. Tai vastaavasti, mitkä asiat lahjan saajaa ilahduttavat. Lahjan ostaminen vain lahjan takia ei koskaan ole hyvä ratkaisu, vaikka myönnän joskus itsekin sortuneeni huonoihin valintoihin. Ehkäpä turhinta on antaa tavaraa, jolle lahjansaajalla ei ole mitään käyttöä. Minusta on ihanaa lahjaa avatessa huomata, että lahjan antaja on lahjaa valitessaan oikeasti ajatellut minua. Silloin lahja tuntuu tuhat kertaa merkityksellisemmältä ja hyvin henkilökohtaiselta.

Meillä on ollut perheemme kesken tapana antaa jokaiselle niin sanottu hemmottelulaatikko. Laatikko saattaa pitää sisällään koko joukon käytännöllistä kosmetiikkaa, joka voi olla aina hammastahnasta deodoranttiin. Lisäksi laatikosta löytyy myös aina muutama tuote, joka on tarkoitettu juuri lahjan saajalle.

Tänä vuonna tuohon laatikkoon sujahti kuivasta ihosta kärsivälle miehelleni Madaran Birch & Algae balancing -kasvosaippua sekä luumua ja lehmuksen kukkaa sisältävän suojaavan käsivoide. Lisäksi paketista löytyy meidän molempien luottotuote: tällaisille hennoille pohjoismaisille hiuksille täydellisesti sopiva Gloss and Vibrancy -shampoo sekä hoitoaine. 

Täytyy tunnustaa, että pukinkontti täydentyi tänä vuonna myös muutamalla omalla henkilökohtaisella suosikilla. Kirjoittelin jokunen aika sitten kärsineeni koko syksyn unettomuudesta ja olenkin kokeillut jos jonkinlaisia konsteja asian selättämiseen. Yksi oiva keino rentoutumisen lisäksi on suoda itselleen joka ilta pieni hemmotteluhetki. Nimensä mukaisesti vaativiin tilanteisiin täydellisesti sopiva Madaran SOS Hydra Repair Intensive, tehokkaastisyväkosteuttava seerumi on ollut kuivan ja stressaantuneen ihoni pelastus. Saman sarjan SOS Instant Moisture + RadianceHydra Mask kosteuttaa täydellisesti väsynyttä ja kuivaa ihoa. Aika luksusta levitellä tuote naamalle, painua pehkuihin ja herätä alkavaan aamuun taas kera astetta pehmoisemman ja täyteläisemmän ihon.

Koska mielelläni yritän välttää mahdollisuuksien mukaan tilanteita, jotka aiheuttavat turhaa stressiä ja ahdistusta, olen noiden pitkin vuotta tapahtuvien lahjalöytöjen lisäksi turvautunut viime vuosina joululahjaostoksissa lähes ainoastaan verkkokauppahankintoihin. Esimerkiksi Madaran verkkokauppatilaukset ehtivät hyvin jouluksi, kunhan tilauksen laittaa matkaan viimeistään 18.12. Toki kannattaa huomioida aina sesongin aikainen ruuhka postinjakelussa.

Toivottavasti omista lahjavinkeistäni oli sinulle hyötyä? Haluaisin samalla haastaa sinut kertomaan parhaat vinkkisi joululahjaostosten kanssa stressaavien iloksi.

Share:

10 Comments

 1. joulukuu 13, 2016 / 11:29 am

  Onpas hyvä idea tuo hemmottelulaatikko! Hyödyllistä eikä jää nurkkiin ikuisesti pyörimään. Madaran tuotteet ovat todella kauniita ulkoasultaan ja olen kuullut niistä paljon hyvää, pitäisiköhän vihdoin hemmotella itseään jollain niistä…:)

  • joulukuu 18, 2016 / 3:29 pm

   Hemmottelulaatikkoon voi sujauttaa saajasta riippuen mitä vain 🙂 Itsetehdystä lahjakortista suklaaseen tai vaikkapa juurikin siihen täydelliseen käsivoiteeseen!
   Tutustuin itse Madaran tuotteisiin blogin kautta aika tarkalleen vuosi sitten ja enää en vaihtaisi <3 Mielestäni hinta/laatusuhde on todellakin kohdallaan ja tietää, että ainesosat ovat juuri sitä, mitä kosmetiikassa kuuluukin olla: täysin luonnonmukaisia.

 2. Anonymous
  joulukuu 13, 2016 / 8:01 pm

  Tulin vain kommentoimaan, että herranjestas miten kauniita kuvia! Ja hemmottelulaatikko, kuulostaa niin täydelliseltä!

  Ninni

  • joulukuu 18, 2016 / 3:29 pm

   Lämmin kiitos, kun tulit kommentoimaan <3

 3. joulukuu 13, 2016 / 9:05 pm

  Ihania kuvia ja kauniita paketteja. Hemmottelupaketti olisi kiva löytää omastakin joululahjoista 🙂 Mahtava idea!!

  • joulukuu 18, 2016 / 3:30 pm

   Ideaa saa kernaasti kopioida! On testattu useana vuotena ja aina yhtä toimivaksi todettu 🙂

  • joulukuu 18, 2016 / 3:31 pm

   Samat sanat kuin edelliseen! Idea on ilomielin varastettavissa 😀

 4. joulukuu 16, 2016 / 12:02 pm

  Madaran tuotteet ovat niin hyviä! Itse ostin raskausaikana Madaran hemmottelevan kasvoöljyn, radiant energyn. Avasin putelin synnärillä, ja voin kertoa, että tämänkin mamman erittäin väsyneisiin kasvoihin saa tällä tuotteelle hehkua ;D Ihania, taidolla stailattuja kuvia, taas jälleen kerran sinulla!

  • joulukuu 18, 2016 / 3:34 pm

   Mukava kuulla kokemuksistasi. Itse uskallan luottavaisin mielin sivellä Madaran tuotteita herkälle iholleni. Pienenä asiaan kuulumattomana sivuhuomautuksena täytynee todeta, että olin aika järkyttynyt jokin aikaa sitten julkaistusta testistä, jossa Lidlin kasvorasva oli ykkönen. Onko kukaan lukenut tuoteselostetta? Rasvassa on muovia, joka osaltaan selittänee kolmen euron hinnan (ja sileältä tuntuvat kasvot)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.