Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

INSPIRAATIOTA OMAN KODIN SISUSTUKSEEN

”Inspiraatiota oman kodin sisustukseen” on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Suomen Blogimedian ja Jotexin kanssa.

Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja lumi sulaa kohisten. Tämä on juuri se vuodenaika, jolloin kotia katselee ihan uusin silmin: ai tältäkö täällä valossa näyttikään. Valoilmiö saa aikaan myös sen, että jokainen nurkka kaikessa nuhjuisuudessaan paljastuu armottomasti. Kotia alkaa järjestellä ja puunailla ihan uudella vaihteella. Ainakin minä nautin suunnattomasti juuri tällaisesta pienestä puuhailusta, kun väistyvän vuodenajan saa lakaista pois ja laittaa kaikki kausivermeet kaappiin odottamaan.

Kodin ilmettä päivittää kaikista helpoiten siivoamalla ja järjestelemällä. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita sitä, että kaikki tavarat täytyy hävittää pois näkyvistä. Koti voi olla oman maun mukaan runsas ja kerroksellinen tai askeettisen minimalistinen tai mitä vaan siltä väliltä. Pääasia, että se tuntuu juuri omalta. Siivoamisen lisäksi piristystä sisustukseen saa ihan vain muutamalla uudella edullisella pienesineellä tai tekstiilillä sekä tietenkin viherkasveilla ja kukilla. Oma kestosuosikkini on tuo ruokapöydällä oleva suuri, pyöreä maljakko, jossa vaihtuu tiiviiseen tahtiin erilainen oksa- tai kukka-asetelma. Tänä keväänä myös marmori puhuttelee edelleen. Varsinkin tummanvihreä marmori yhdistettynä valkoiseen sekä lämpimiin puisiin yksityiskohtiin, tuntuu erityisen kotoisalta ja kauniilta.

En niinkään välitä shoppailusta ja kaupoissa pyörimisestä, mutta minusta on mukavaa selailla erilaisia verkkokauppoja. Verkossa olevat sisustuskaupat ovat nykyään vähän kuin sisustuslehtiä, joista saa monenmoista inspiraatiota omaankin kotiin. Elloksen kanssa samaan konserniin kuuluva Jotex uudisti hetki sitten verkkosivunsa ja Sisustusideoita-osiota selaillessani en voinut muuta kuin huokailla: kyllä ne ruotsalaiset osaa.

Talossamme on vielä muutama tila, joka on jäänyt vähän vähemmälle huomioille. Tai sanotaan, ettei niitä ole huomioitu ollenkaan. Tänä keväänä olisi tarkoitus tarttua viimeistelemättömiin huoneisiin ja saada sitä myöten taloprojekti taas astetta valmiimmaksi. Yksi tällainen huone on saunarakennuksen pieni vessa, joka koki jo pienen kasvojen kohotuksen ihan muutamalla yksinkertaisella tuotteella: kevyellä ja kauniilla jakkaralla, käytännöllisellä puisella naulakolla ja juuttikorilla. Saunatuvan sisustus olisi myös vielä aika lailla vaiheessa, joten sen kimppuun seuraavaksi. Saimme myös viimein yläkerran parvekkeelle lasit. Siinä myös yksi keväinen tila, joka kaipaa viimeistelyä. Ensi viikolla kurkistetaan myös yhteen pieneen makuuhuoneeseen, joka koki todella suuren ja ehkä hivenen yllättävän muodonmuutoksen.

Sitä ennen jatkan vielä hetken verkossa surffailua ja kevätinspiraation metsästämistä. Erityisen innoissani Jotexin kevätuutuuksista olen modernista Gesebol-tuolista, jonka suoralinjainen puinen runko yhdistettynä nahkaiseen istuinosaan, on jotain niin klassisen tyylikästä, että todella ajankohtaista, että veikkaan tästä tuotteesta todellista hittiä! Myös Lagan-ruukkutelineessä ja Copenhagen-pöytävalaisimessa on jotain todella ajatonta muotokieltä, joiden uskon kestävän hyvin aikaa.


Uudistuneen verkkokaupan kunniaksi Jotex haluaa tarjota teille lukijoille -20% alennuksen tilauksesta. Mikäli löydät kaupasta oman tämän kevään sisustushittisi käytä tilauksen yhteydessä alennuskoodia 171314*

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Jotexin vuoden 2017 valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 31.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin, huonekaluihin, mattoihin tai alehintaisiin tuotteisiin.

8 Comments

 1. maaliskuu 23, 2017 / 3:46 pm

  Onpa kaunis ja tyylikäs vessa, aivan ihana! <3 Pakko oli ihastella kuvat läpi pariin kertaan. Ihania kevätpäiviä!

  • toukokuu 28, 2017 / 3:20 pm

   Lämmin kiitos Jenni!

 2. maaliskuu 23, 2017 / 8:15 pm

  Yksinkertaisen kaunis vessa ja tuo naulakko ja tuoli tuovat kivaa vähän sellaista rustiikkista tunnelmaa tilaan, tulee hieman välimerellinen fiilis.
  Ja kyllä, kevät ja aurinko tuovat taas kummasti lisää inspiraatiota ja intoa kodinlaittoon!

  • toukokuu 28, 2017 / 3:19 pm

   Saunatuvan vessaa on ollut todella mukava suunnitella. Budjetti on ollut lähemmäs nolla, mutta pienillä edullisilla hankinnoilla ja muutamalla diy-jutulla vessasta tuli kerrassaan passeli 🙂

  • toukokuu 28, 2017 / 3:17 pm

   Vihertävä marmori on kyllä huikean kaunista!

 3. Anonymous
  maaliskuu 28, 2017 / 6:59 am

  Ihanat kuvat taasen, niin seesteistä! Mistä on tuo pieni allas betonitason päällä? Näyttäisi passelilta mitoiltaan ja muodoiltaan meillekin. Näitä kapeita, katseenkestäviä malleja on niin vähän tarjolla!

  Minna

  • toukokuu 28, 2017 / 3:16 pm

   Lämmin kiitos kommentistasi! Allastaso on ihan ehtaa Ikeaa. Etsimme myös pitkään edullista ja pientä allasta. Tämä täytti molemmat kriteerit täydellisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.