JOULUKOTI 2018

Tämä osoite alkaa hiljalleen rauhoittumaan joulunviettoon. Mutta sitä ennen viimevuotiseen tapaan pyytäisin teiltä vielä yhtä pientä palvelusta. Nyt olisi jälleen aika taas aika antaa palautetta Musta ovi -blogista.

Kaiken ylitsepursuavan kaupallisuuden vastapainona kommentista on arvonnan sijaan tällä kertaa palkintona toivottavasti vieläkin parempaa ja toivotumpaa sisältöä teille ja ajattelemisen aihetta ja inspiraatiota minulle.

Sana on siis vapaa, mutta niin kovin toivottu.

Hyvää ja kaunista joulua!

Follow:

27 Comments

 1. 22 joulukuun, 2018 / 11:47 am

  Kiitos inspiraationlähteestä! Kuvat ja teksti ovat laadukkaita, mistä kertoo sekin, että kaupalliissa yhteistyöpostauksissakin on aina "jotain muutakin" kuin vaan mainontaa♡ Kiitos kun avaat välillä myös itseäsi täällä.

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:30 am

   Lämmin kiitos Jenny sanoistasi ♡ Minusta on tärkeää, että yhteistyöpostauksissa on oikeasti jotain muutakin sisältöä, kuin pelkkää mainontaa: aitoa elämää, oikeita kokemuksia ja omia ajatuksia. Joskus niitä säröjäkin..

 2. Anonymous
  22 joulukuun, 2018 / 3:45 pm

  Ihana, aito ja lämmin henkinen blogi, joka on jäänyt seurantalistalle vaikka olen todella paljon vähentänyt somen käyttöä.

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:32 am

   Tuota somen käytön vähentämistä on ollut todella paljon ilmassa (huomaan saman myös omassa käytöksessäni). Olen todella kiitollinen, että blogini on jäänyt seurantalistallesi ♡

 3. 22 joulukuun, 2018 / 4:48 pm

  Sun blogi on mun suosikkiblogi ikinä! Olet niin taitava kaikessa mitä teet ja blogipostauksiasi odotan aina innolla enkä koskaan ole joutunut pettymään. Kiitos upeasta inspiraatiosta mitä jaat ja ihanaa joulua teidän perheelle

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:36 am

   Voi Sini miten kovasti sanasi minua ilahduttaa ♡ Pitäisi tehdä sellainen postaus, jossa oikeasti näkyisi kuinka paljon välillä kipuilen omien, omasta mielestäni riittämättömien taitojeni kanssa. Sen verran monta vuotta tätä hommaa on kuitenkin tullut tehtyä, että ymmärrän tämän kaiken olevan ihan riittävää juuri tällaisena kuin se on ja vuosien varrella ne taidotkin ovat pikku hiljaa kehittyneet!

 4. Anonymous
  22 joulukuun, 2018 / 8:49 pm

  Upeita kuvia kauniista kodistanne, niihin en kyllästy milloinkaan ja niihin palaan aina inspiraatiota etsimään! Syvällisiä ajatuksia elämästä. Kiitos, kun jaksat kirjoittaa blogia! Rauhaisaa joulunaikaa teidän perheelle ja kaikkea hyvää vuoteen 2019! ❤️

  • Anonymous
   3 tammikuun, 2019 / 1:43 am

   Vielä lisäyksenä tähän aiempaan kommenttiini, että kovin mielelläni näkisin kuvia myös laajemmin kodistanne, muistakin huoneista! Mm. tuo taustalla näkyvä (tv?)huone, kodinhoitohuone, eteinen sekä laajemmin vielä kuvia olohuone-keittiö-ruokailutila-akselilta ☺️

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:39 am

   On aina yhtä ihana kuulla, että on onnistunut inspiroimaan! Haen myös itse paljon inspiraatiota netistä ja, kun löytää jotain uutta ja ajatuksia herättävää, saa se aina aikaan sellaisen mukavan värinän 😀 Nuo toiveet laajemmista kulmista kodistamme on pistetty korvan taakse: tässä olisi ehkä videon paikka?

  • Anonymous
   29 tammikuun, 2019 / 7:57 pm

   Ehdottomasti video, siitä saa paljon laajemman ja selkeämmän kuvan tilasta, kuin mitä kuvista pystyy näkemään! 👍🏻☺️

  • 29 tammikuun, 2019 / 8:16 pm

   Laitanpa videon heti to do -listalle ☺️

 5. Anonymous
  23 joulukuun, 2018 / 6:39 am

  Blogisi on kaikella tapaa täydellinen. Panostat jokaiseen postaukseen, kuvat ovat upeita ja tekstisi parissa on itketty ja naurettu; sinulla on kirjoittamisen taito ❤️ Blogistasi olen saanut valtavasti inspiraatiota, hyviä reseptivinkkejä ja jopa vertaistukea. Kiitos, että olet jaksanut puhua täällä vaikeistakin asioista ja kaikesta ikävstä huolimatta jaksat ilahduttaa meitä lukijoita uusilla postauksilla.

  Kiitos tästä blogivuodesta, oikein rauhaisaa joulunaikaa koko perheelle ja onkea vuodelle 2019 ❤️

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:48 am

   Olen palannut sanoihisi uudestaan ja uudestaan! Tämä kosketti kovaa ja syvältä ♡ Teen blogia edelleen näiden vuosien jälkeenkin yhtä palavalla intohimolla laadusta tinkimättä. Välillä se aiheuttaa sen, että kun takki on täysin tyhjä ja tuntuu, ettei ole oikein mitään annettavaa, on parempi olla hetki hiljaa. Meillä kaikilla on elämässä omat ilomme ja murheemme. Näistä asioista kirjoittaessani saan myös todella paljon teiltä lukijoilta. Ihana, että vertaistuki toimii molemmin päin ♡

 6. Anonymous
  23 joulukuun, 2018 / 7:02 am

  Inspiroiva, aito, mielenkiintoinen, niin kuvat kuin sisältökin ❤️ Lämmin kiitos!

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:48 am

   Lämmin kiitos sinulle ♡

 7. Anonymous
  23 joulukuun, 2018 / 8:08 am

  Blogisi on yksi niitä harvoja blogeja joita jaksan lukea. Oikeastaan, luen varmaan sinun blogiasi eniten. Kuvat ovat laadukkaita, blogi on aito ja mielenkiintoinen. Tyylisi on inspiroiva ja jutut sellaisia, että ne koskettavat monia. Lisäksi on ihanaa, ettei blogisi ole täynnä turhia yhteistöitä, vaan sellaisia joiden huomaa oikeasti olevan sinulle tärkeitä ja mieluisia. Kiitos siitä. Vaikka yhteistyöt ovat iso tulolähde bloggaajille, on mielestäni tärkeää että ne ovat bloggaajan näköisiä ja blogi ei ole ainoastaan niitä täynnä, sillä muuten blogi menettää ideansa.

  Ihanaa joulua ♥️

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:54 am

   Sydämellisesti kiitos kauniista sanoistasi ♡ On ihana kuulla, että aitous välittyy: mielestäni höttöisessä somemaailmassa on erityisen tärkeää seistä rehellisesti omien tekemistensä ja juttujensa takana. Nyt hoitovapaalla kaikki kaupalliset yhteistyöt tuntuvat suorastaan lottovoitolta: ei pelkästään taloudellisesti, mutta myös ammatillisesti. Silti valitsen hyvin tarkkaan, mihin lähden mukaan. Uskon, että kun teen itseäni innostavia asioita, inspiroi se mahdollisesti myös jotakuta muuta ♡

 8. 23 joulukuun, 2018 / 8:17 pm

  Todella kiva blogi, jonka pariin on ilo palata uudestaan ja uudestaan. Taidokas ja luonteva. Asiallisia tekstejä ja ihania reseptejä.

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:54 am

   Kiitos kaunis sanoistasi ♡

 9. 26 joulukuun, 2018 / 3:29 pm

  Kauniita kuvia kauniista kodista. Mukavaa joulun aikaa!

 10. 29 joulukuun, 2018 / 7:38 am

  Laadukkaita kuvia upeasta, erilaisesta kodista! Laitat myös itseäsi rohkeasti peliin. Eniten silti nautin vain sisustusjutuista, ideoista, tuunauksista, löydöistä… sinulla on ainutlaatuinen tapa ajatella asioita uudelta kulmalta. Hyvin inspiroivaa!

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:58 am

   Lämmin kiitos Viljamieli ♡ Juuri nuo ideat, tuunaukset ja löydöt ovat se alkuperäinen punainen lanka, jonka varaan blogini aikoinani perustin. Koska elämässä sattuu ja tapahtuu, välittyy se luonnollisesti myös blogiin. Silloin ei auta muuta, kuin laittaa itsensä rohkeasti peliin ja kertoa, missä mennään. Pidän omana vahvuutenani juuri tuota asioiden ajattelua uudelta kulmalta: ihanaa, että se välittyy myös tekemisistäni täällä blogissa!

 11. Anonymous
  6 tammikuun, 2019 / 10:13 pm

  Blogisi on ihana, syvällinen,paljon sisältöä ja tunnelmaa.Kuvat tarkoin harkittuja,täynnä positiivista energiaa,voiko enempää vaatia?Kiitos blogistasi.

  • 28 tammikuun, 2019 / 8:58 am

   Voi miten ihana kuulla ♡

 12. 15 tammikuun, 2019 / 5:11 am

  Hei! Blogisi on ihana, kauniiden kuvien ja upean talon takana on selvästi IHMINEN joka elää elämäänsä. Eli tykkään siitä, kun taustalla hiipii teidän perheenne tarina ja tavallinen elämä. Olisi mahtava nähdä taloanne paljon laajemmin. Joku muukin mainitsi vähentäneensä SoMea.. niin myös minä. En siis ole kovin aktiivinen seurailija, mutta nytkin jo kovasti odotan uutta postausta.

  • 28 tammikuun, 2019 / 9:05 am

   Lämmin kiitos Maiju sanoistasi ja siitä, että jaksat seurailla ♡ Joskus pohdin, miten paljon haluan (uskallan) antaa itsestäni ja meidän oikeasta elämästä someen. Kuitenkin se, että näiden kotijuttujen takana on oikeasti ihan tavallinen ihminen iloineen ja suruineen on se, tekee tästä kaikesta aidosti juuri minun näköiseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.