JOULUKOTI 2018

Tämä osoite alkaa hiljalleen rauhoittumaan joulunviettoon. Mutta sitä ennen viimevuotiseen tapaan pyytäisin teiltä vielä yhtä pientä palvelusta. Nyt olisi jälleen aika taas aika antaa palautetta Musta ovi -blogista.

Kaiken ylitsepursuavan kaupallisuuden vastapainona kommentista on arvonnan sijaan tällä kertaa palkintona toivottavasti vieläkin parempaa ja toivotumpaa sisältöä teille ja ajattelemisen aihetta ja inspiraatiota minulle.

Sana on siis vapaa, mutta niin kovin toivottu.

Hyvää ja kaunista joulua!

Follow:

27 Comments

  1. joulukuu 22, 2018 / 11:47 am

    Kiitos inspiraationlähteestä! Kuvat ja teksti ovat laadukkaita, mistä kertoo sekin, että kaupalliissa yhteistyöpostauksissakin on aina "jotain muutakin" kuin vaan mainontaa♡ Kiitos kun avaat välillä myös itseäsi täällä.

    • tammikuu 28, 2019 / 8:30 am

      Lämmin kiitos Jenny sanoistasi ♡ Minusta on tärkeää, että yhteistyöpostauksissa on oikeasti jotain muutakin sisältöä, kuin pelkkää mainontaa: aitoa elämää, oikeita kokemuksia ja omia ajatuksia. Joskus niitä säröjäkin..

  2. Anonymous
    joulukuu 22, 2018 / 3:45 pm

    Ihana, aito ja lämmin henkinen blogi, joka on jäänyt seurantalistalle vaikka olen todella paljon vähentänyt somen käyttöä.

    • tammikuu 28, 2019 / 8:32 am

      Tuota somen käytön vähentämistä on ollut todella paljon ilmassa (huomaan saman myös omassa käytöksessäni). Olen todella kiitollinen, että blogini on jäänyt seurantalistallesi ♡

  3. joulukuu 22, 2018 / 4:48 pm

    Sun blogi on mun suosikkiblogi ikinä! Olet niin taitava kaikessa mitä teet ja blogipostauksiasi odotan aina innolla enkä koskaan ole joutunut pettymään. Kiitos upeasta inspiraatiosta mitä jaat ja ihanaa joulua teidän perheelle

    • tammikuu 28, 2019 / 8:36 am

      Voi Sini miten kovasti sanasi minua ilahduttaa ♡ Pitäisi tehdä sellainen postaus, jossa oikeasti näkyisi kuinka paljon välillä kipuilen omien, omasta mielestäni riittämättömien taitojeni kanssa. Sen verran monta vuotta tätä hommaa on kuitenkin tullut tehtyä, että ymmärrän tämän kaiken olevan ihan riittävää juuri tällaisena kuin se on ja vuosien varrella ne taidotkin ovat pikku hiljaa kehittyneet!

  4. Anonymous
    joulukuu 22, 2018 / 8:49 pm

    Upeita kuvia kauniista kodistanne, niihin en kyllästy milloinkaan ja niihin palaan aina inspiraatiota etsimään! Syvällisiä ajatuksia elämästä. Kiitos, kun jaksat kirjoittaa blogia! Rauhaisaa joulunaikaa teidän perheelle ja kaikkea hyvää vuoteen 2019! ❤️

    • Anonymous
      tammikuu 3, 2019 / 1:43 am

      Vielä lisäyksenä tähän aiempaan kommenttiini, että kovin mielelläni näkisin kuvia myös laajemmin kodistanne, muistakin huoneista! Mm. tuo taustalla näkyvä (tv?)huone, kodinhoitohuone, eteinen sekä laajemmin vielä kuvia olohuone-keittiö-ruokailutila-akselilta ☺️

    • tammikuu 28, 2019 / 8:39 am

      On aina yhtä ihana kuulla, että on onnistunut inspiroimaan! Haen myös itse paljon inspiraatiota netistä ja, kun löytää jotain uutta ja ajatuksia herättävää, saa se aina aikaan sellaisen mukavan värinän 😀 Nuo toiveet laajemmista kulmista kodistamme on pistetty korvan taakse: tässä olisi ehkä videon paikka?

    • Anonymous
      tammikuu 29, 2019 / 7:57 pm

      Ehdottomasti video, siitä saa paljon laajemman ja selkeämmän kuvan tilasta, kuin mitä kuvista pystyy näkemään! 👍🏻☺️

    • tammikuu 29, 2019 / 8:16 pm

      Laitanpa videon heti to do -listalle ☺️

  5. Anonymous
    joulukuu 23, 2018 / 6:39 am

    Blogisi on kaikella tapaa täydellinen. Panostat jokaiseen postaukseen, kuvat ovat upeita ja tekstisi parissa on itketty ja naurettu; sinulla on kirjoittamisen taito ❤️ Blogistasi olen saanut valtavasti inspiraatiota, hyviä reseptivinkkejä ja jopa vertaistukea. Kiitos, että olet jaksanut puhua täällä vaikeistakin asioista ja kaikesta ikävstä huolimatta jaksat ilahduttaa meitä lukijoita uusilla postauksilla.

    Kiitos tästä blogivuodesta, oikein rauhaisaa joulunaikaa koko perheelle ja onkea vuodelle 2019 ❤️

    • tammikuu 28, 2019 / 8:48 am

      Olen palannut sanoihisi uudestaan ja uudestaan! Tämä kosketti kovaa ja syvältä ♡ Teen blogia edelleen näiden vuosien jälkeenkin yhtä palavalla intohimolla laadusta tinkimättä. Välillä se aiheuttaa sen, että kun takki on täysin tyhjä ja tuntuu, ettei ole oikein mitään annettavaa, on parempi olla hetki hiljaa. Meillä kaikilla on elämässä omat ilomme ja murheemme. Näistä asioista kirjoittaessani saan myös todella paljon teiltä lukijoilta. Ihana, että vertaistuki toimii molemmin päin ♡

  6. Anonymous
    joulukuu 23, 2018 / 7:02 am

    Inspiroiva, aito, mielenkiintoinen, niin kuvat kuin sisältökin ❤️ Lämmin kiitos!

    • tammikuu 28, 2019 / 8:48 am

      Lämmin kiitos sinulle ♡

  7. Anonymous
    joulukuu 23, 2018 / 8:08 am

    Blogisi on yksi niitä harvoja blogeja joita jaksan lukea. Oikeastaan, luen varmaan sinun blogiasi eniten. Kuvat ovat laadukkaita, blogi on aito ja mielenkiintoinen. Tyylisi on inspiroiva ja jutut sellaisia, että ne koskettavat monia. Lisäksi on ihanaa, ettei blogisi ole täynnä turhia yhteistöitä, vaan sellaisia joiden huomaa oikeasti olevan sinulle tärkeitä ja mieluisia. Kiitos siitä. Vaikka yhteistyöt ovat iso tulolähde bloggaajille, on mielestäni tärkeää että ne ovat bloggaajan näköisiä ja blogi ei ole ainoastaan niitä täynnä, sillä muuten blogi menettää ideansa.

    Ihanaa joulua ♥️

    • tammikuu 28, 2019 / 8:54 am

      Sydämellisesti kiitos kauniista sanoistasi ♡ On ihana kuulla, että aitous välittyy: mielestäni höttöisessä somemaailmassa on erityisen tärkeää seistä rehellisesti omien tekemistensä ja juttujensa takana. Nyt hoitovapaalla kaikki kaupalliset yhteistyöt tuntuvat suorastaan lottovoitolta: ei pelkästään taloudellisesti, mutta myös ammatillisesti. Silti valitsen hyvin tarkkaan, mihin lähden mukaan. Uskon, että kun teen itseäni innostavia asioita, inspiroi se mahdollisesti myös jotakuta muuta ♡

  8. joulukuu 23, 2018 / 8:17 pm

    Todella kiva blogi, jonka pariin on ilo palata uudestaan ja uudestaan. Taidokas ja luonteva. Asiallisia tekstejä ja ihania reseptejä.

    • tammikuu 28, 2019 / 8:54 am

      Kiitos kaunis sanoistasi ♡

  9. joulukuu 26, 2018 / 3:29 pm

    Kauniita kuvia kauniista kodista. Mukavaa joulun aikaa!

  10. joulukuu 29, 2018 / 7:38 am

    Laadukkaita kuvia upeasta, erilaisesta kodista! Laitat myös itseäsi rohkeasti peliin. Eniten silti nautin vain sisustusjutuista, ideoista, tuunauksista, löydöistä… sinulla on ainutlaatuinen tapa ajatella asioita uudelta kulmalta. Hyvin inspiroivaa!

    • tammikuu 28, 2019 / 8:58 am

      Lämmin kiitos Viljamieli ♡ Juuri nuo ideat, tuunaukset ja löydöt ovat se alkuperäinen punainen lanka, jonka varaan blogini aikoinani perustin. Koska elämässä sattuu ja tapahtuu, välittyy se luonnollisesti myös blogiin. Silloin ei auta muuta, kuin laittaa itsensä rohkeasti peliin ja kertoa, missä mennään. Pidän omana vahvuutenani juuri tuota asioiden ajattelua uudelta kulmalta: ihanaa, että se välittyy myös tekemisistäni täällä blogissa!

  11. Anonymous
    tammikuu 6, 2019 / 10:13 pm

    Blogisi on ihana, syvällinen,paljon sisältöä ja tunnelmaa.Kuvat tarkoin harkittuja,täynnä positiivista energiaa,voiko enempää vaatia?Kiitos blogistasi.

    • tammikuu 28, 2019 / 8:58 am

      Voi miten ihana kuulla ♡

  12. tammikuu 15, 2019 / 5:11 am

    Hei! Blogisi on ihana, kauniiden kuvien ja upean talon takana on selvästi IHMINEN joka elää elämäänsä. Eli tykkään siitä, kun taustalla hiipii teidän perheenne tarina ja tavallinen elämä. Olisi mahtava nähdä taloanne paljon laajemmin. Joku muukin mainitsi vähentäneensä SoMea.. niin myös minä. En siis ole kovin aktiivinen seurailija, mutta nytkin jo kovasti odotan uutta postausta.

    • tammikuu 28, 2019 / 9:05 am

      Lämmin kiitos Maiju sanoistasi ja siitä, että jaksat seurailla ♡ Joskus pohdin, miten paljon haluan (uskallan) antaa itsestäni ja meidän oikeasta elämästä someen. Kuitenkin se, että näiden kotijuttujen takana on oikeasti ihan tavallinen ihminen iloineen ja suruineen on se, tekee tästä kaikesta aidosti juuri minun näköiseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.