MITÄ TEEN TYÖKSENI

Kaupallinen yhteistyö: Bo LKV

Kuva: Mikael Petterson

Tiedättekö sen tunteen, kun jokin asia tuntuu niin oikealta, että varoituksista (ja pääkopassa huhuilevasta järjen äänestä) huolimatta ei auta kuin heittäytyä virran vietäväksi. Yksi tällainen tapahtuma johti siihen, että tapasin mieheni ja päädyimme suunnittelemaan ja rakennuttamaan talon.

Toinen vastaavanlainen heittäytyminen vei minut kiinteistönvälitysalalle. Kun vuonna 2015 turkulainen Bo väläytteli avaavansa toimiston Helsinkiin, olin täysin vakuuttunut siitä, että tästä tulee jotain todella suurta. Ja mikä kunnia olikaan silloin saada olla Bo:n Art Directorina etulinjassa suunnittelemassa ja toteuttamassa sitä, miltä Bo tänä päivänä näyttää.

AIHEESTA LISÄÄ: AINA SE ENSIMMÄINEN

Yksi Bo:n tärkeimmistä motoista on olla edelläkävijä. Eräs meillä harjoittelijana aloittanut ja nyt organisaatiossa huikean korkealle edennyt super ihana ja lahjakas tyyppi muistaa lähes joka kerta kohdatessamme mainita, kuinka hänellä on jäänyt mieleen se, että mainitsin erästä kalustusta suunnitellessamme

”voimme nyt laittaa stailauksessa viherkasvin koriin. Kohta sitä tekevät kaikki muutkin ja meidän täytyy keksiä jokin uusi luova ratkaisu”.

Tämä ajattelutapa (vaikka kukka ja kori kuulostaakin näin auki kirjoitettuna todella lillukanvarsilta) pätee mielestäni yhä.

LUE MYÖS: SUOMEN KATSOTUIN ASUNTO

Ennen äitiyslomaa suurin projektini liittyi Bo Living -lehden konseptoimiseen, taittamiseen ja toimittamiseen.

Hoitovapaalta paluun jälkeen työpöydälläni on ollut useamman uudiskohteen visuaalinen ilme. Työ saattaa pitää sisällään kohteen logon, värimaailman, verkkosivut ja esitteen. Olen myös mukana useammassa projektissa, joissa kehitetään uusia palvelumalleja. Yksi haastavimmista ja hauskimmista tehtävistä viimeaikoina on ollut luoda Bo:n ilmeen mukainen infografiikka toimeksiannolla ”markkinoiden tyylikkäin”.

Yksi Bo LKV:n uusimmista aluevaltauksista on myös Bo Living podcast, jonka viimeisessä jaksossa sain kunnian olla vieraana. Jakson aiheena on sisustamisen trendit: 

Sisustamiseen on helppoa hakea inspiraatiota niin sosiaalisesta mediasta, blogeista, lehdistä kuin alan tapahtumista.

Mutta onko sisustustrendien seuraaminen hyvä vai huono asia? Miten ne vaikuttavat omaan sisustustyyliin?

Paljastamme yhdessä Bo Living podcast-juontajien Saija Palinin ja Ronny Roslöfin kanssa myös parhaat vinkkimme uusien kalusteiden ostamiseen ja sisustusmokien välttämiseen.

Jakson kuunteleminen jännitti ihan hirveästi, mutta voi miten hyvä mieli siitä jäikään. Podin nauhoittaminen oli todella hauskaa ja se todellakin välittyy mielestäni hyvin tuolta keskustelun lomasta.

Lämmin kiitos vielä Saija, Ronny ja Peeta kivoista nauhoituksista!

LISÄÄ TYÖJUTTUJA: MY HEART SINGS

Follow:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *